ELAZIĞ / KOVANCILAR - Bayramyazı Ortaokulu

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Çeşitli Etkinliklerle ve Coşkuyla Kutlandı

Nis

21 Nisan 2024 Tarihinde Yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları yayımlandı.

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan çalışma okul panomuzda sergilendi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Mrt

Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

OKULUMUZ ÖĞRETMEN,ÖĞVERNCİ VE VELİLERLE KUTLANDI